Waarom Leppink Pensioenen?

Mijn advies draait om twee dingen: vrijheid en financiële rust. Als je je financiën op orde hebt en je weet waar je aan toe bent dan geeft dat rust en vrijheid. Voor jou en voor de mensen die financieel afhankelijk van je zijn. En dat heel concreet. Als je zelf niet meer in je eigen inkomen kunt voorzien omdat je gezond en wel met pensioen bent maar ook bij arbeidsongeschiktheid of overlijden. Ik help mijn klanten hier graag bij om dit te realiseren.

Een goede en persoonlijke relatie met mijn klanten is voor mij belangrijk. Ik ben loyaal aan mijn klanten en hou van heldere en duidelijke communicatie.

Je maakt per dag tientallen keuzes voor je bedrijf. Daar ben je ondernemer voor. Maar als het gaat om beslissingen over pensioen of financiële bescherming bij arbeidsongeschiktheid en overlijden, dan vinden ondernemers dat vaak lastig. Ik begrijp dat. In de bijna 25 jaar dat ik in de financiële dienstverlening zit, ben ik dat vaak tegengekomen. En heb ik MKB-ondernemers (en hun medewerkers) solide en betaalbare oplossingen geboden.

Als ondernemer weet je natuurlijk dat het belangrijk is pensioen goed regelen. De meerwaarde van Leppink Pensioenen is daarom de zaken terug te brengen tot de kern. Zodat je een goede beslissing kunt nemen.

Het gaat steeds om dezelfde drie vragen, voor jou als ondernemer én voor je medewerkers:

  • Hoe ziet mijn inkomen eruit als ik later met pensioen zal gaan?
  • Hoe ziet mijn inkomen eruit als ik onverhoopt arbeidsongeschikt wordt?
  • Hoe is de financiële situatie van mijn nabestaanden mocht ik komen te overlijden?

Ik breng dat graag voor je in kaart. Vervolgens kom ik met goede oplossingen zonder gedoe.

Interesse?

Bel of mail gerust vrijblijvend: 0635112626 of henkjan@leppinkpensioen.nl